Kvalitet

Porsjonspaier

Håndlaget, ferskt og ferdig

 

Råvarer og system

Vi arbeider kontinuerlig med å sikre gode råvarer til våre produkter, og foretrekker ekte vare + kortreist. Derfor har vi etablert langsiktig samarbeid med flere ledende norske råvareleverandører. Vårt kvalitetssystem bygger på HAACP-standarden, og vi har etablert sporbarhet for alle våre produkter. I løpet av 2017 vil vi ytterligere styrke vårt kvalitetssystem med en ny tredjeparts sertifisering.

 

Riktig håndtering

Gjennom riktig håndtering av råvarer i produksjonsprosessen, og pakking i MAP (modifisert atmosfære) bevarer vi den gode kvaliteten gjennom kjølekjeden slik at våre produkter har lang holdbarhet i forhold til mye annen ferskvare – til glede for både kunder og miljøet.

 

Kontinuerlig forbedring

Med verden som vårt kjøkken har vi kontinuerlig latt oss inspirere i vårt kvalitetsarbeid og produktutvikling. Derfor var vi blant annet første ute med ferske calzoner og vårruller i norsk dagligvarehandel. Eget produksjonsanlegg på Lillestrøm gir oss nærhet til hovedmarkedene, og mulighet til å utvikle skreddersydde produkter og løsninger i tett samarbeid med våre kunder, og samarbeidspartnere.

I Waldemars arbeider vi hver dag med å møte, eller overgå våre kunders krav til kvalitet. Vi har en helhetlig tilnærming til vårt kvalitetsarbeid med fokus på kontinuerlig forbedring i alle deler av vår virksomhet.