Denne våren skjer det spennende ting!

Vi har lansert nye produkter som allerede er på plass i hyllene. Hos 7-Eleven, YX 7-Eleven og Narvesen finner du kvalitetsmat for folk på farta. På Kiwi finner du vårrullene våre i Mingles- serien, streetfood rett fra kjøledisken.

 

Hos 7-Eleven, YX 7-Eleven og Narvesen finner du nå våre hjemmelagde flaggskip, børek med spinat og ost, børek med potet med hint av chili, vårrull med kylling og vårrull vegetar. Mat på farten trenger ikke være et kompromiss mellom smak og kvalitet. Vi vil at du skal spise bra mat selv om du har liten tid, derfor har vi lansert mat på farten med kvalitet, håndlaget av våre stolte medarbeidere.

 

Børek med spinat

Børek med spinat

 

Vi elsker å mingle rundt mat. Mingles er en serie streetfood-mat som du kan ta med hjem og varme selv. Vi i Waldemars AS er stolte av vårt bidrag til Mingles; våre håndrullede, vegetariske vårruller. Med denne nylanserte serien får du autentiske streetfoodfølelsen hjemme hos deg selv, det eneste du trenger å gjøre er å varme maten. Vårruller kan både varme på grillen eller stekeovnen, perfekt for hjemmekos eller grillfest. Det følger også med Sweet Chili saus, slik at du enkelt kan nyte vårrullene med en nydelig dip. Du finner Mingles i alle Kiwi-butikker.

 

Vårruller

Mingles vårruller