Fersk og nylaget middag på under 15 minutter!

Nå får du ferske og nylagde fajitas og burritos hos Coop Mega og Coop Extra. I tillegg får du bestselgeren vår – en herlig italiensk bolognese – levert rett på døren fra Oda.

 

Family pack ferske middager

Du vet jo hvordan det er. Hverdagen er hektisk. Ungene kommer sultne hjem fra barnehage og skole, og det haster med å få middagen på bordet – og aller helst noe som hele familien liker.

Hverdagslykken er Family Pack Fajitas – fire tortillalefser fylt med saftig, krydret kylling og gode grønnsaker.

Fajitas skal bare varmes noen minutter og kan spises akkurat som de er, men du kan også lage et fullverdig måltid ut av det. Dryss revet ost over wrapsene i formen. Mens de varmes i ovnen og osten smelter, moser du en moden avokado og smaker til med litt limesaft og hakket hvitløk. Sett frem skåler med rømme, salsa og mais eller en enkel tomatsalat, og du har middag på bare 15 minutter.

Du kan også legge fajitas på grillen så tortillaen blir litt sprø og god på utsiden. Grill et par ferdigkokte maiskolber med smør og grillkrydder på toppen, og ha knasende sprø tortillachips ved siden av. Så enkelt, så digg.

Burritos til lunsj eller middag

Hvis du bor alene, kan du velge en 2-pakning med burritos – to håndrullede tortillaer fylt med storfekjøtt, ris og krydret salsa. De skal også bare varmes noen minutter i ovnen, eller i mikroovnen i under 1 minutt. Spis dem i hånden som street food til lunsj, eller server dem til middag på samme måte som fajitas. Topp dem med revet ost før du setter dem i ovnen, og ha nylaget guacamole, rømme, salsa, tortillachips og salat ved siden av.

Både burritos og fajitas lanseres nå i de fleste butikkene til Coop Extra og Coop Mega. Fajitas Family Pack får du i tillegg på Coop Obs.

Bolognese til pasta og gryteretter

Bestselgeren vår er fersk, nylaget bolognese, en herlig kjøttsaus med storfekjøtt og tomater – akkurat som du får den i Italia.

Bolognese serveres gjerne med nykokt pasta til. Topp med grønn pesto og revet parmesan eller annen gulost. Men bolognese kan brukes på flere måter. Kok erter, pasta og gulrøtter i små biter i sausen, og serverer den som en italiensk gryterett med nystekte bagetter til.

Skal du lage lasagne, er bolognesesausen perfekt! Legg den lagvis med pastaplater og hvit saus i en ildfast form. Topp med revet ost og bak lasagnen i ovnen. Server den rykende varm med ferskt brød og salat ved siden av.

Hittil har du bare fått bolognesen vår i matkasser fra Godtlevert. Nå får du bolognese også levert på døren fra Oda. Den kommer i en pakke på 900 gram og er nok til en familie med to voksne og to barn.

Alle rettene våre er ferske og nylagde og lages for hånd av gode råvarer.