Lettvint sommermat på grillen og i parken

Bytt ut pølsene og legg en vårrull på grillen i stedet. Ta med deg en fersk pastasalat i parken eller dryss revet ost over fajitas med godt fyll, varm dem på grillen så osten smelter og server dem med salsa og guacamole til.

 

Vi elsker sommeren og digger å leve livet ute – grille i hagen, henge med venner i parken, dra på øytur og ligge på stranden. Sommeren er deilige, late dager. Da er det godt å gjøre det lettvint. Litt sånn «grab ´n go», samtidig som det er ok å gjøre litt mer ut av det enn å åpne en pakke pølser.

Ventepølser kan like gjerne være vente-vårruller. Og har du ikke grillet vårruller før, er du bare nødt til å prøve. Gi dem litt kjærlighet og varme, snu litt på dem underveis, så får de en deilig, crispy skorpe. Det er da vårrullene er aller best. Dypp dem i søt chilisaus, så har du det.

På akkurat samme måte kan du grille fajitas, burritos og wraps. Fajitasene våre er rullet for hånd og fylt med grønnsaker og kylling eller storfekjøtt og krydret med vår egen krydderblanding. Burritos er tortillalefser med ferskt fyll som vi lager selv av storfekjøtt eller pulled pork, deilig salsa og nykokt ris. Tacowraps er fylt med tacokrydret storfekjøtt eller kylling, grønnsaker og bulgur. Dryss gjerne revet ost over før du legger dem på grillen, og server dem med en spicy salsa, guacamole og rømme.

Til og med de små paiene våre og calzone som er en innbakt pizza fylt med tacokjøtt, tomatsaus og ost, kan du grille. Legg dem på pizzasteinen og sett lokket på grillen, så blir de lune og varme samtidig som bunnen blir akkurat så sprø og fin som du vil ha den.

Men skal du henge i parken, ta deg en tur på stranden eller dra på biltur et eller annet sted langt av gårde, så gidder du kanskje ikke å fyre opp engangsgrillen. Da er det lett å ta med seg en pastasalat med kylling og pesto eller skinke og grønnsaker i stedet. Spis den på farta akkurat som den er, eller pimp den opp med en fersk salatblanding, noen småtomater og et beger med krydret salatost. Så er middagen i boks, og dere kan nyte dagen til sola går ned.

 

Alle rettene våre er ferske og nylagde og lages for hånd av gode råvarer. Fordi vi er stolte av det vi gjør, og fordi vi syns du fortjener god mat selv om du er på farta! Du finner produktene hos Extra og Coop Mega, hos Oda og Godt levert.

God sommer fra oss i Waldemars!