Lettvint og digg til hverdags

Hverdagen er tilbake, men det er godt med hverdager også. De har det bare med å være litt hektiske. Da er det digg at håndlaget mat kan gjøre dagene litt enklere – og smake så godt!

Ferdigmat skal være godt, raskt og enkelt. Det skal være lettvint og likevel så godt at alle gleder seg til middag enten du er single, har familie eller bor med en hel gjeng. Som alle dere nye studenter som skal flytte inn i kollektiv for første gang for eksempel.

Middag på 10 minutter

Waldemars gode bolognese er en pastasaus med tomater og storfekjøtt. Alt du trenger å gjøre er å koke pasta og varme sausen i kjele eller mikroovn. Det tar ikke lenger tid enn det tar å koke spagetti, altså 8-10 minutter.

Det går enda raskere å lage chili con carne, en raus og varm og akkurat passe spicy gryte med kjøtt og bønner. Den skal bare varmes og smaker ekstra godt på en litt kjølig høstdag. Hvis du vil kan du ha nystekt bagett, nachochips eller ris til.

Fylte wraps og vårruller

Noe av det enkleste er sånn mat som bare skal varmes og kan spises rett i hånden. Sprø, vårruller med grønnsaker og kylling, og burritos med storfekjøtt eller herlig pulled pork, er skikkelig kosemat. Likevel er det ordentlig mat, laget for hånd og med, gode råvarer. Vårruller og Wraps får du også i Family pack så det er nok til flere.

Alle elsker taco!

Vi også. Calzone er en fylt pizza, og vår calzone er fylt med tomatsaus, ost og tacokjøtt. Du får den også med skinke på klassisk vis. Eller ta en tacowrap med grønnsaker, bulgur og kylling eller storfekjøtt. Det er lett å lage til hele familien. Legg dem tett i en ildfast form, dryss gjerne litt ost over og varm dem i ovnen til tortillaen blir sprø og deilig. Server med alt det gode tacotilbehør til fredagstacoen eller en dag midt i uken. Hverdager trenger også litt av den gode fredagsfølelsen.

Lettvint lunsj

Og hvis du er som mange av oss og syns det er gørrkjedelig å lage matpakke, så kan du ta med deg en av de nylagde pastasalatene våre med skinke eller kylling og pesto. De skal ikke varmes, bare spises rett ut av begeret.

Du kan også velge en nystekt pai som er håndlaget med egg og ordentlig fløte. Paiene er fylt med skinke, grønnsaker og ost eller bare masse, gode grønnsaker.  Da er lunsjen berga! Men det er like godt til middag også.

P.S. Gjør et kupp i august!

I august er det tilbud på en del av produktene våre hos Coop! Vårrullene får du på 10-kronersmarked. 10 kroner! For sprø, nystekte vårruller – rullet for hånd og fylt med friske grønnsaker eller med grønnsaker og kylling. Er du Coop-medlem får du også tilbudskuponger på alle variantene av Family pack i august.

Du finner Waldemars hos Coop Mega, Extra, Matkroken og Prix, i kioskene til Smart, matkasser fra Godtlevert og på Oda – så får du maten levert rett på døren.