Syltet rødløk i ny pakning!

Begeret med syltet rødløk har fått et litt nytt utseende, men løken er fortsatt den samme, friske gode.

 

Tilbehøret er viktig, og syltet rødløk er søtere, friskere og ikke så skarp i smaken som rå løk. Syltet rødløk er det som løfter burgeren fra å være en helt alminnelig burger til å bli skikkelig digg. Du kan ha syltet rødløk som tilbehør til grillmaten – enten du griller kjøtt eller fisk. Syltet rødløk topper tacoen og er også godt i alle slags salater. Vannmelonsalat med syltet rødløk blir kjapt en sommerfavoritt. Skjær vannmelon i terninger, topp den med syltet rødløk, smuldret fetaost og gjerne litt frisk mynte.

Syltet rødløk er også godt til ferdigrettene vårene – som tilbehør til sprøstekte vårruller og fajitas, til burritos og taco wraps. Legg dem gjerne på grillen så de blir varme og litt sprø, og server syltet rødløk ved siden av.

Syltet rødløk får du i alle Coop-butikkene og på Oda. Se etter plastboksen med den grønne etiketten.

Alle rettene våre er ferske og nylagde og lages for hånd av gode råvarer. Fordi vi er stolte av det vi gjør, og fordi vi syns du fortjener god mat selv om du er på farta! Du finner produktene hos Extra og Coop Mega, hos Oda og Godt levert.

God sommer fra oss i Waldemars!