Nå får du Crispi vårruller med kylling!

Crispi vårruller er akkurat så sprø og krønsji som de høres ut som – med flere lag med tynn og deilig filodeig rundt et herlig, mykt fyll. Fra før av får du 3-pakning med Crispi vårrull vegetar i butikken. Nå kommer de i ny innpakning, og samtidig følger vi opp med de samme superpopulære vårrullene fylt med kylling.

Vi steker fersk kylling og masse sprø grønnsaker og ruller dem i flortynn filodeig. Sweet chili saus til å dyppe dem i, finner du i pakken. Det eneste du trenger å gjøre er å steke dem i ovnen i 12 minutter så de blir varme og sprø. Du kan også steke dem i Air fryer eller på grillen. For grillsesongen tar jo egentlig aldri slutt.

Crispi vårruller er norskproduserte, og du får dem i pakker på 3 à 50 gram – akkurat passe til én person, eller som snacks eller til et tapasbord hvis dere er flere. Server dem med ris og en frisk salat, så har du full middag.

Når du har fått smaken på de gode vårrullene våre, kan du bare glede deg til fortsettelsen. Det kommer flere gode og lettvinte produkter i den samme serien – alle så sprø og krønsji at du bare får lyst på mer.

Crispi vårruller får du hos Coop Extra og Oda.