9 av 10 velger norsk mat og drikke i butikkene

En relativt fersk undersøkelse fra Respons Analyse/Tankesmien Agenda viser at et stort flertall bevisst velger norsk når de handler mat og drikke. 8 av 10 respondenter ønsker at mer av det vi spiser og drikker skal være produsert, bearbeidet og pakket i Norge. Bare 1 av 10 gjør aldri et aktivt valg om å kjøpe norsk mat og drikke i butikken. Undersøkelsen viser også klart lavere tillit til arbeidsvilkårene i utenlandsk mat- og drikkevareproduksjon enn i Norge. Dette viser en sterk støtte til norskprodusert mat og drikke. Mange velger norsk mat på grunn av kvaliteten og tryggheten i norske produkter, men også støtten til norske arbeidsplasser i næringen.

I Waldemars er vårt mål at folk på farten skal noe ferskt og smakfullt å se fram til hver dag. Vi er derfor stolte over at alle våre produkter er ferskprodusert i Norge ved anlegget vårt i Lillestrøm og hovedsakelig produsert med norske råvarer. Våre produkter finnes blant hos Meny, Spar, Coop Mega, Obs, Extra, Oda, 7-Eleven, Narvesen, YX 7-Eleven, Selecta, S:Mart, Cheffelo Norway – Godtlevert og Adams Matkasse.

Vi i Waldemars ønsker å feire dette og alle våre forbrukerforpakninger vil fra og med uke 12 i 2024 ha et oblat som klart kommuniserer at våre produkter er ferskprodusert i Norge.