Menneskene i Waldemars

 

 

Arbeidende Styreleder

Rami Haug Khoury

 

Rami Haug Khoury er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med tilleggsutdannelser fra INSEAD og UiT. Han har mange års toppledererfaring bla. fra Shell som nordisk innkjøpssjef, og senere som del av konsernledelsen i Aker Seafoods og Norway Seafoods i ulike lederroller innen forretningsutvikling, innkjøp og produksjon – samt som adm. direktør for de danske virksomhetene. Rami overtok ledelsen av Waldemars i juni 2015, og er hovedeier gjennom Khoury-familiens industrielle investeringsselskap K4 Group AS der han også har rollen som daglig leder. På fritiden er Rami en aktiv basketspiller og glad i å reise både i inn -og utland sammen med sin familie.

Driftsleder

Steinar Volden

 

Steinar Volden er utdannet med fagbrev som baker og konditor. Han har over 17 års ledererfaring innen salg og produksjon fra næringsmiddelbransjen fra selskaper som Norgesmøllene, Pals, Mills og Alimenta. Steinar gikk inn i rollen som Driftsleder februar 2018 og har ansvaret for innkjøp, produksjon og teknisk. På fritiden er Steinar en ivrig båtentusiast gjerne med gode venner langs kysten i Skandinavia.

Kvalitetsleder & produktansvarlig

Rheamin Trinidad

 

Rheamin Trinidad har sin utdannelse fra Universitetet i ÅS, NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet) med en Master i matvitenskap. Hun startet sin karriere hos Marexim der hun hadde rollen som IK-mat- og produktansvarlig. Rheamin gikk inn i rollen som Kvalitetsleder og produktansvarlig september 2015 og har ansvaret for kvalitet, produktutvikling og grunndata. På fritiden er Rheamin glad i å trene og liker å reise ofte gjerne til steder med gode matopplevelser.

Kommersiell leder

Erik Christophersen

 

Erik Christophersen er utdannet Diplomarkedskandidat fra Oslo Handelshøyskole (nå BI). Han har over 20 års ledererfaring innen salg og markedsføring av næringsmidler fra selskaper som Selecta, Danora, Arcus, Spar, Joker og Master Foods. Erik gikk inn i sin rolle som kommersiell leder november 2018 og har ansvaret for salg og markedsføring. På fritiden er Erik en aktiv bruker av fjellheimen og har tidligere også vært aktiv flyger.

Leder Økonomi, Finans & Digitalisering

Hani Khoury

 

Hani Khoury har en tverrfaglig bakgrunn innen IT og forretning med en BSc i Informatikk fra Universitetet i Oslo og MSc i Økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i Strategi. Han har solid digital og analytisk kompetanse. Som tidligere ledelseskonsulent i Cognizant og Capgemini Consulting har han fått bred erfaring med å drive prosjekter og programmer på strategiske og operasjonelle nivåer. Hani er medgrunnlegger og partner i K4 Group AS, Khoury-familiens industrielle investeringsselskap, som er hovedeier av Waldemars. På fritiden er Hani en aktiv basketballspiller og treningsentusiast. Han er glad i å dele gode matopplevelser sammen med familie og venner.

Produksjonsmedarbeidere

 

Waldemars har 15 dedikerte produksjonsmedarbeidere ved produksjonsanlegget på Lillestrøm. Et flerkulturelt miljø der ulike nasjonaliteter og matkulturer er representert.