Menneskene i Waldemars

Daglig leder

Rami Haug Khoury

Rami Haug Khoury er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) med tilleggsutdannelser fra INSEAD og UiT. Han har mange års toppledererfaring bla. fra Shell som nordisk innkjøpssjef, og senere som del av konsernledelsen i Aker Seafoods og Norway Seafoods i ulike lederroller innen forretningsutvikling, innkjøp og produksjon – samt som adm. direktør for de danske virksomhetene. Rami overtok ledelsen av Waldemars i juni 2015, og er hovedeier gjennom Khoury-familiens industrielle investeringsselskap K4 Group AS der han også har rollen som daglig leder. På fritiden er Rami en aktiv basketspiller og glad i å reise både i inn -og utland sammen med sin familie.

Kommersiell leder

Erik Christophersen

Erik Christophersen er utdannet Diplomarkedskandidat fra Oslo Handelshøyskole (nå BI). Han har over 20 års ledererfaring innen salg og markedsføring av næringsmidler fra selskaper som Selecta, Danora, Arcus, Spar, Joker og Master Foods. Erik gikk inn i sin rolle som kommersiell leder november 2018 og har ansvaret for salg og markedsføring. På fritiden er Erik en aktiv bruker av fjellheimen og har tidligere også vært aktiv flyger.

Leder Økonomi, Finans & Digitalisering

Hani Khoury

Hani Khoury har en tverrfaglig bakgrunn innen IT og forretning med en BSc i Informatikk fra Universitetet i Oslo og MSc i Økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i Strategi. Han har solid digital og analytisk kompetanse. Som tidligere ledelseskonsulent i Cognizant og Capgemini Consulting har han fått bred erfaring med å drive prosjekter og programmer på strategiske og operasjonelle nivåer. Hani er medgrunnlegger og partner i K4 Group AS, Khoury-familiens industrielle investeringsselskap, som er hovedeier av Waldemars. På fritiden er Hani en aktiv basketballspiller og treningsentusiast. Han er glad i å dele gode matopplevelser sammen med familie og venner.

Produksjonsmedarbeidere

Waldemars har 15 dedikerte produksjonsmedarbeidere ved produksjonsanlegget på Lillestrøm. Et flerkulturelt miljø der ulike nasjonaliteter og matkulturer er representert.