Historie

 

Hanna Khoury vokste opp i familiens tradisjonsrike olivenlund. Her opparbeidet han en dyp interesse for matproduksjon og en filosofi som handlet om godt håndverk og kvalitet i alle ledd. Den eventyrlystne Hanna var full av virketrang og ville ut og oppleve verden. På begynnelsen av 70-tallet fulgte han sin eldre bror til Norge.

 

Hanna engasjerte seg raskt i å bringe spennende smaker fra det store utland til Norge. Han introduserte både pitabrødet og fetaosten. Da han startet catering i Waldemar Thranes gate så han potensialet innen ferdiglaget mat. Gjennom grundighet, eventyrlyst og sitt store nettverk samlet Hanna utenlandske matretter han kunne tilby på det norske markedet.

Idéen om Waldemars ble født.

 

Travle nordmenn trenger mat på farten. De trenger ordentlig, fersk og smakfull mat. Med stolthet til matfaget og kjente håndverkstradisjoner leverer Waldemars fersk og ferdiglaget mat til det norske markedet. Waldemars er fremdeles et familiedrevet kjøkken som drives etter Hannas gamle prinsipper. Maten skal ha nøye utvalgte råvarer, være fersk, ha autentisk smak, og være håndlaget.

 

I dag utvikles Waldemars videre. Som første leverandør i det norske markedet lanserte vi ferske calzoner og vårruller. På dagens meny står også empanada, pai, fajita, burrito, wraps, salater, sauser og ferdigretter blant mye annet godt. Gjennom våre matretter får folk på farten bli med på en reise inn i nye mattradisjoner og smaker.

CPI_0465
CPI_0631