Om oss

Waldemars AS er en næringsmiddelbedrift som opprinnelig ble stiftet i 1992 av gründer Hanna Khoury og eies og drives i dag av andre generasjon i Khoury-familien gjennom K4 Group AS. I 2022 hadde Waldemars en omsetning på nærmere 50 millioner kroner og 21 ansatte ved sitt kontor og produksjonsanlegg på Lillestrøm.

Waldemars utvikler, produserer, og selger ferske convenience-produkter til dagligvare -og servicehandelen i Norge med utgangspunkt i eget produksjonsanlegg på Lillestrøm. Våre produkter finner man blant annet i butikkene til Coop Mega, Extra, Obs, Prix og Bunnpris i Waldemars sitt eget varemerke, samt hos Meny, Spar og Kiwi i samarbeid med MatBørsen og Rema1000 i samarbeid med Mesterbakeren. I netthandelen finnes produktene hos Godtlevert.no, Morgenlevering.no og Oda.no

Vi fokuserer på håndlaget mat for folk på farten, og alle våre produkter er ferske og produseres ved vårt eget produksjonsanlegg kort tid før levering.Waldemars utvikler, produserer, og selger ferske convenience-produkter til dagligvare -og servicehandelen i Norge med utgangspunkt i eget produksjonsanlegg på Lillestrøm. Våre produkter finner man blant annet i butikkene til Coop Mega, Extra, Obs, og Bunnpris i Waldemars sitt eget varemerke, samt hos Meny og Spar i samarbeid med MatBørsen. I netthandelen finnes produktene hos Cheffelo (Godtlevert.no) og Oda.no og i og KBS-segmentet i utsalgene til 7-Eleven og Narvesen.

Et organisert arbeidsliv er et godt arbeidsliv. I Waldemars er vi stolt medlem av NHO Mat og Drikke siden 2016.