Calzoner fra Waldemars er håndlaget med egenprodusert deig og pizzasaus, og bakes i steinovn på tradisjonelt vis. Waldemars Calzone skinke er innbakt pizza med tomatsaus, ost og skinke av svinekjøtt.
Hvetemel, vann, durumhvete, ost* (pasteurisert melk, syrekultur, salt, potetmel, mikrobiell løpe), skinke (svinekjøtt* (60%), stivelse, dekstrose, salt, kollagenprotein av storfe, stabilisator (E451), antioksidant (E316), konserveringsmiddel (E250)), tomater, rapsolje, salt, gjær, krydder. *Opprinnelse: Norge
Nettovekt: 220 g eller 240 g
Kan spises som den er, eller serveres med en frisk salat.
Må gjennomvarmes før servering. Fjern folie før oppvarming. Anbefalt oppvarming: Varmes først i mikrobølgeovn 800 W i ca. 1 minutt og videre i forvarmet stekeovn ved 210 °C i ca. 8 minutter. Alternativ oppvarming: Forvarmet stekeovn ved 210 °C i 11-12 minutter.
Steketiden kan variere fra ovn til ovn.