Ready to heat

Taco Wrap

Varmes i varmluftsovn 210 °C / 12-15 min

Produktinformasjon

 

Taco Wraps fra Waldemars er rullet for hånd med tortillalefser og ferskt, egenprodusert fyll bestående av storfekjøtt, bulgur, chilisaus og salsa.
 

Ingredienser

Fyll: Bulgur (hvete), tacokjøtt (20%)(storfekjøtt* (58%), potetmel, salt, krydder, dekstrose, løk, fiber av hvete (glutenfritt), antioksidant (E301), stabilisator (E450, E451), sukker, hvitløk), chilisaus (tomatpuré, sukker, sennep, salt, eddik, krydder, sitronsaft, aroma, løk, modifisert stivelse (E1422), konserveringsmiddel (E202, E211), dekstrose), tomatsalsa chipotle (tomater, krydder, løk, eddik, sukker, jalapeños, salt, konserveringsmiddel (E202, E211)), mais, buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin (mais, potet) sukker, løk, løpstikke), konserveringsmiddel (E202, E211). *Opprinnelse: Norge.
Tortilla: Hvetemel, rapsolje, hevemiddel (E450, E500), dekstrose, surhetsregulerende middel (eplesyre), salt, melbehandlingsmiddel (E920).

 

Nettovekt: 160 g pr. stykk

Næringsinnhold pr. 100 g
  • Energi 158 kcal / 667 kj
  • Fett 3,8 g
  • Mettet fett 0,3 g
  • Karbohydrater 25 g
  • Sukker 3,8 g
  • Proteiner 4,9 g
  • Salt 1,1 g

Tilberedningstips

Wraps kan spises som de er, eller sammen med ønsket saus og annet tilbehør. Taco wraps passer utmerket med rømme, guacamole, tortilla chips og salat.

Tips! Wraps passer også utmerket på grillen. Dryss revet ost over wrapsene før steking. Vendes halvveis i steketiden for å få en herlig steke skorpe.

Må gjennomvarmes før servering. Fjern plastfolie før oppvarming. Tilberedes i mikrobølgeovn ved 800 W i ca. 1 min. og deretter i varmluftsovn ved 210 °C i ca. 8 min. Alternativt så kan de varmes opp i varmluftsovn ved 210 °C i ca. 12-15 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

Oppskrift til en enkel guacamole