Taco Wrap fra Waldemars er rullet for hånd med tortillalefser og ferskt, egenprodusert fyll bestående av storfekjøtt, bulgur, chilisaus og salsa.
Fyll: Bulgur (hvete), tacokjøtt (20%)(storfekjøtt* (58%), potetmel, salt, krydder, dekstrose, løk, fiber av hvete (glutenfritt), antioksidant (E301), stabilisator (E450, E451), sukker, hvitløk), chilisaus (tomatpuré, sukker, sennep, salt, eddik, krydder, sitronsaft, aroma, løk, modifisert stivelse (E1422), konserveringsmiddel (E202, E211), dekstrose), tomatsalsa chipotle (tomater, krydder, løk, eddik, sukker, jalapeños, salt, konserveringsmiddel (E202, E211)), mais, buljong (salt, gjærekstrakt, maltodekstrin (mais, potet) sukker, løk, løpstikke), konserveringsmiddel (E202, E211). *Opprinnelse: Norge.
Tortilla: Hvetemel, rapsolje, hevemiddel (E450, E500), dekstrose, surhetsregulerende middel (eplesyre), salt, melbehandlingsmiddel (E920).
Hvitløksdip: Naturell yoghurt (melk), rapsolje, rømme (melk), vann, eggeplomme, eddik, sennep (vann, sennepsfrø, sukker, eddik, salt, cayennepepper), sitronsaft, sukker, salt, hvitløk (1%), løk, dekstrose, maisstivelse, aroma, stabilisator (E412, E415), gressløk, konserveringsmiddel (E202, E211, E330), pepper, selleri.
Nettovekt taco wrap: 160 g pr. stykk
Nettovekt dipp: 30 g pr. pose
Wraps kan spises som de er, eller sammen med ønsket saus og annet tilbehør. Taco wraps passer utmerket med rømme, guacamole, tortilla chips og salat.
Tips! Wraps passer også utmerket på grillen. Dryss revet ost over wrapsene før steking. Vendes halvveis i steketiden for å få en herlig steke skorpe.
Må gjennomvarmes før servering. Fjern plastfolie og pose med hvitløksdip før oppvarming. Tilberedes i mikrobølgeovn ved 800 W i ca. 1 min. og deretter i varmluftsovn ved 210 °C i ca. 8 min. Alternativt så kan de varmes opp i varmluftsovn ved 210 °C i ca. 12-15 minutter. Steketiden kan variere fra ovn til ovn.